Midri tähendab tabamatut

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krutskeid täis midrilinnukese tee viis ansambli Midrid uute lugude avastamise ja loomiseni ning sellest omakorda sündis eeskätt meestele pühendatud debüütalbum. Midrid on (vasakult) Lee Taul, Cathy Sommer ja Sänni Noormets.
Krutskeid täis midrilinnukese tee viis ansambli Midrid uute lugude avastamise ja loomiseni ning sellest omakorda sündis eeskätt meestele pühendatud debüütalbum. Midrid on (vasakult) Lee Taul, Cathy Sommer ja Sänni Noormets. Foto: Üllar Mändmets

Ansambel Midrid on jõudnud oma esimese verstapostini: äsja ilmus tema debüütalbum «Meeste kutse», millel leiavad teineteist folk ja popp ning harmoneeruvad viiul ja laul.

Midride kinnitusel nägi plaat ilmavalgust kahe toreda koostööaasta tulemusena. Selle aja eredamad hetked on nüüd kuulajate päralt. Lood ja laulud räägivad õnnelikest lõppudest, õnnetutest kosilastest ja tublidest meestest.

Lisaks Eesti minituurile esitleb ansambel plaati oktoobri lõpul Belgias. Ees ootab neli kontserti neljas linnas: Dranouteris, Asses, Belseles ja Gentis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles