Väärika maja alghind alaneb iga oksjoniga

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuniks Laidoneri plats 8 asuval majal kohusetundlikke omanikke ei ole, laguneb ehitis omasoodu. Möödunud laupäeval kukkus sõiduteele üks akendest.
Kuniks Laidoneri plats 8 asuval majal kohusetundlikke omanikke ei ole, laguneb ehitis omasoodu. Möödunud laupäeval kukkus sõiduteele üks akendest. Foto: Elmo Riig / Sakala

Et Laidoneri plats 8 asuva endise Viljandi kultuurikooli maja ostust huvitatutel pole võimalik sellega seestpoolt tutvuda, võib nurjuda ka uuel nädalal kavas olev neljas enampakkumine.

Hoonele uut ostjat leida aitav Pindi Kinnisvara maakler Siirius Sikka sõnas, et nagu ka eelmisel korral, on ostust huvitatud mitu inimest. «Huvilisi on, kuid paraku seisab asi selle taga, et omanikuga ei ole võimalik ühendust saada ning potentsiaalsetele huvilistele ei saa kinnisvara näidata,» selgitas Sikka. «Oleme taotluse majja sisenemiseks esitanud kohtumääruse alusel. Et dokumentide kordaajamine võtab aega, pole määrus meieni veel jõudnud.»

Laidoneri plats 8 asuv hoone kuulus varem Virgo-Jürgen Lipsuna tuntud ja nüüd Virgo-Jürgen Runstüki nime kandvale ettevõtjale, kelle vara on võlgade tõttu sundmüügis kõikjal Eestis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles