Raamatukogu pakub koolivaheajaks tegevust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi linnaraamatukogu
Viljandi linnaraamatukogu Foto: Elmo Riig / Sakala

Linnaraamatukogu lasteosakonna koolivaheaja meisterdamishommikud leiavad aset 21.—25. oktoobrini kell 11. Reedene meisterdamishommik on Kondase keskuses, sest raamatukogus on sisetööpäev.

Iga päev ootavad lapsi uued meisterdamisideed:
• esmaspäeval, 21. oktoobril — sügisvärvides lehtede kaunistus;
• teisipäeval, 22. oktoobril — omamoodi pastakad;
• kolmapäeval, 23. oktoobril — vanapaberist ümbrikud;
• neljapäeval, 24. oktoobril — nööpidest pildid;
• reedel, 25. oktoobril — vihmapilved.

23. oktoobril tähistab linnaraamatukogu koos Ugala teatriga eesti raamatu päeva. Kell 10 loetakse lasteosakonnas ja linnagaleriis ette tekste eesti lastekirjandusest. Lastele loevad kaks näitlejat: Aarne Soro ja näitleja, kelle nimi jääb praegu saladuseks.

Lisaks meisterdamisele ja jutukuulamisele saab raamatukogus vaadata mitmeid näitusi: trepihallis «Viljandlased Jaan Rieti fotodel», lugemissaalis «Kaks karismaatilist viljandlast: Siim Mandre 100 ja Anton Suurkask 140», lasteosakonnas «Olla veel laps... Lehte Hainsalu 75», kojulaenutusosakonnas «Maailm on lähedal: Ameerika» ja galeriis «Rohujuurest maailma lõpuni».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles