Striptiisibaar kolis Uueveskilt kesklinna

Hans Väre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljapäeval tegi striptiisiklubi pidava osaühingu Kuninglik juhatuse liige
Julija Gontšar avamiseks viimaseid ettevalmistusi.
Neljapäeval tegi striptiisiklubi pidava osaühingu Kuninglik juhatuse liige Julija Gontšar avamiseks viimaseid ettevalmistusi. Foto: Elmo Riig / Sakala

Reede õhtul teeb Viljandis Tartu tänaval uksed lahti striptiisibaar Eclipse, mis Uueveskil tegutsedes kandis Ulsteri nime.


Osaühingu Kuninglik juhatuse liikmed Jekaterina Rastorgujeva ja Julija Gontšar rääkisid, et ostsid Uueveskil tegutsenud striptiisibaari umbes aasta tagasi.



«Kliente käis ka seal normaalselt, kuid saime aru, et tahame olla rahvale lähemal,» põhjendas Gontšar kesklinna kolimist.



Uued ruumid leidis baar Tartu tänaval majas 15, kus viimati tegutses Tunturi nimeline söögikoht ja nõukogude ajal piimapood. Kui vanasti võis hoone suurtest akendest vabalt sisse vaadata, siis nüüd on need väljast roosa kile ja seest paksude kardinatega kaetud.



Rastorgujeva jutu järgi on klubis esinema hakkavad tüdrukud pärit enamasti Tallinnast. Lisaks suurele baariruumile on majas kolm väikest tuba privaattantsudeks ja suitsuruum, et tubakasõpradel poleks vaja välja minna. Kell 22 avatavasse ja kell 6 suletavasse Eclipse’i mahub paarkümmend klienti.



Viljandi ettevõtluse peapetsialisti Ljudmila Nugise sõnul küsis endiste Tunturi ruumide kohta infot ka teisi huvilisi ja linnavalitsusest palus nende omaniku kontakt­andmeid neli-viis inimest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles