Rahvamajad näitavad end 24 tundi järjest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Septembri lõpus peeti Saarepeedi rahvamajas valla lõpupidu. Järgmisel nädalal osaleb rahvamaja 24 tundi kestval rahvamajade üritusel.
Septembri lõpus peeti Saarepeedi rahvamajas valla lõpupidu. Järgmisel nädalal osaleb rahvamaja 24 tundi kestval rahvamajade üritusel. Foto: Liis Treimann / Postimees

Kaheksa Viljandimaa rahvamaja on ühinenud kümnete teiste Eesti kultuurimajadega, et näidata ennast ja kutsuda enda juurde inimesi 24 tunniks järjest.

Nädala pärast ehk 25. oktoobri õhtul saab alguse üle-eestiline ettevõtmine "24 tundi Eestimaa rahvamajas", kus terve ööpäev saab osaleda erinevatel üritustel. Kõikjal on kavas üritusi eri eas külastajatele.

Kavas on õpitoad, avatud treeningud, ringitunnid, peoõhtud, kontserdid, etendused ning näidatakse filme. Lisaks iga rahvamaja enda programmile süüdatakse 26. oktoobril kell 8.26 ehk päikesetõusu ajal kõikides maakondades rahvamajade tuled ja iga maakonna tuli jõuab kella 19ks Pärnumaale Torisse.

Ööpäeva kestvas projektis osaleb enam kui 150 rahvamaja üle Eesti.

Viljandimaalt osalevad Võhma, Suure-Jaani, Paistu, Karksi, Pilistvere, Abja ja Saarepeedi rahvamaja ning Sakala keskus Viljandis.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles