Repliik: Enne ja pärast

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Tea Raidsalu
Tea Raidsalu Foto: Elmo Riig / Sakala

Talgud pole enam ammu unustuse hõlma vajunud ettevõtmine, millest ehk on räägitud kooli ajalootunnis. Viimastel aastatel on ärksamad inimesed mõne aja tagant kokku tulnud, et ühiselt korda teha üks või teine paik, mis on ammu silma riivanud.


Kampaania «Teeme ära!» kutsub juba kolmandat kevadet kaasa lööma. Nagu iga asja puhul, on ka see üleskutse andnud kõneainet paljudele skeptikutele ning pannud silmad särama entusiastlikel osalejatel.



Et viljandimaalastele väga oluline üritus, ümber Viljandi järve jooks, toimub samuti 1. mail, on nutikamad talgute korraldajad valinud töötegemiseks mõne muu päeva.



Eile pärastlõunaks oli «Teeme ära!» kodulehel kirja pandud 58 Viljandimaal asuvat talgupaika. See hulk on meie maakonna peale üpris suur ja kui tõepoolest on pärast 1. maid mitu risustatud paika üles vuntsitud, on eesmärk pühitsenud abinõu. Peaasi vaid, et kokkukorjatud praht ei jääkski kuhjadesse vedelema ja äraviimist ootama.

Tagasi üles