Josten Vaidem üritab pääsu proffide leeri

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavu suvel mõne kuu Prantsusmaal treeninud ja võistelnud Viljandi rattaklubi liige Josten Vaidem tegi Eesti sügiskrossidel tugevaid sõite ning võttis sarja kokkuvõttes ka võidu.
Tänavu suvel mõne kuu Prantsusmaal treeninud ja võistelnud Viljandi rattaklubi liige Josten Vaidem tegi Eesti sügiskrossidel tugevaid sõite ning võttis sarja kokkuvõttes ka võidu. Foto: Madis Luik

Lõppenud rattaspordihooaega Viljandi klubi esinumbrina alustanud Josten Vaidem on seadnud sihiku elukuseliste sõitjate suunas, andes endale samas aru, et eesmärgile jõudmine nõuab ränka vaeva.

Suvel mõne kuu Prantsusmaal amatöörklubi EC Mayenne vormis eri kategooria võidusõitudel osaledes sai Olustverest pärit noormees oma jutu järgi päris hästi aimu, millised raskused teda ees ootavad ja kui tihedast konkurentsist peab üks kollanokk püüdma läbi pääseda. Ta on aga karmideks treeninguteks ja rasketeks võistlusteks valmis.

«Ma vähemalt üritan,» lausus Vaidem ning ütles, et juba uue aasta algul plaanib ta Prantsumaale naasta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles