Pank sulgeb Suure-Jaani kontori

Madis Luik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulevikus hakkab Suure-Jaanis käima kaks korda kuus liikuv pangakontor ehk pangabuss.
Tulevikus hakkab Suure-Jaanis käima kaks korda kuus liikuv pangakontor ehk pangabuss. Foto: Elmo Riig / Sakala

1. juunist suletakse Swedbanki Suure-Jaani kontor ning edaspidi hakkab seal kaks korda kuus käima pangabuss, kus saab teha kõiki tavapäraseid pangatehinguid.


Pangatehinguid on edaspidi võimalik teha ka Suure-Jaani pangaautomaadis, mis alates 1. juunist asub Konsumi kaupluse juures aadressil Pärnu maantee 3.

Swedbanki Lõuna-Eesti regiooni direktor Piia Laursoni sõnul eelistavad kliendid üha enam pangatehingute tegemisel alternatiivseid kanaleid: maksete tegemiseks kasutatakse internetipanka ning kaupade eest tasumiseks pangakaarti.

«Samuti oleme täheldanud, et inimestele meeldib külastada meelsamini suuri universaalkontoreid, kus lisaks tavapärastele tehingutele on võimalik küsida laenu- ja investeerimisnõustamist, sõlmida liisinguleping või käia ärikliendikonsultandi juures,» rääkis Laurson.

Tema sõnul pole klientidel muretsemiseks põhjust, sest edaspidi hakkab Suure-Jaanis käima kaks korda kuus liikuv pangakontor ehk pangabuss, mis kindlasti katab pangakontoris asju ajada soovivate klientide vajaduse.

Esmest korda jõuab pangabuss Suure-Jaani 7. mail, see peatub Konsiumi kaupluse kõrval ning viibib seal kella 10-14.

Pangabuss on sularahata pangakontor, kus saab teha kõiki enam levinud pangatehinguid. Bussis on automaadid sularaha sissemaksmiseks ja väljavõtmiseks, samuti arvuti internetipanga kasutamiseks. Teller sõlmib kohapeal pangateenuste lepinguid ning annab nõu teenuste kasutamise kohta. Sularaha saab bussist välja võtta ainult automaatide abil.

Laurson julgustab inimesi, kes pole varem sularahaautomaati kasutanud, kindlasti küsima abi meie teenindajatelt, kes meelsasti juhendavad ja õpetavad.

Kõigi teenuste osas kehtib Swedbanki tavahinnakiri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles