Sõbrad tõid abivahendeid

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teisipäeva pärastlõunal laadisid Porvoo sclerosis multiplex’i ühingu liikmed Viljandimaa puuetega inimeste nõukoju juures bussist maha Viljandi sõprusühingule annetatud abivahendid. See on üks suuremaid annetusi nii kinkijatele kui saajatele.
Teisipäeva pärastlõunal laadisid Porvoo sclerosis multiplex’i ühingu liikmed Viljandimaa puuetega inimeste nõukoju juures bussist maha Viljandi sõprusühingule annetatud abivahendid. See on üks suuremaid annetusi nii kinkijatele kui saajatele. Foto: Elmo Riig / Sakala

Soome Porvoo linna sclerosis multiplex’i ühendus tegi sõprusühingule Viljandis annetuse, mis on üks suuremaid selle ajaloos.

Viljandi sclerosis multiplex’i ühenduse juhatuse liige Peep Papagoi sõnas, et kuna Viljandi ja Porvoo on sõpruslinnad, ulatub vastastikune koostöö aastakümnete taha. Porvoo ühing on Soomes ainuke, kel on Eestis sõprusühing.

«Ühel aastal käime meie Soomes ning järgmisel tulevad nemad siia, nagu ka nüüd,» lausus Papagoi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles