Rebased tõotavad täna inimesteks saada

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile õhtul peeti kultuuriakadeemias ristimisnädala võistluse poolfinaali. Üksteiselt võeti mõõtu nii ussisaba mängus kui küpsiste söömises. Finaal, mis selgitab parima kursuse, on tänasel ristimispeol Koidu seltsimajas.
Eile õhtul peeti kultuuriakadeemias ristimisnädala võistluse poolfinaali. Üksteiselt võeti mõõtu nii ussisaba mängus kui küpsiste söömises. Finaal, mis selgitab parima kursuse, on tänasel ristimispeol Koidu seltsimajas. Foto: Elmo Riig / Sakala

Käesoleval nädalal on Viljandis ringi luusinud vuntse, vihmakeepe või hoopis palki kandvad tegelased, kes kõik kuuluvad ühte liiki — nad on kultuuriakadeemia rebased.

Sellest, et käimas on Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia rebastenädal, saab aimu ka õppehoone fuajees. Seal jooksevad suurel ekraanil pildid kõigist esimese kursuse tudengitest, kellele on vuntsid või vurrud näkku joonistatud. Osavamad on need ise kasvatanud.

Esmaspäeval alanud üritused kulmineeruvad täna Koidu seltsimajas peetava peoga, pärast mida peaks rebastest jälle inimesed saama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles