Õpetaja: riigikooli mõte muutus paremaks

Marko Suurmägi
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Rähn
Toomas Rähn Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandisse ühe gümnaasiumi jätmise idee vastane, matemaatikaõpetaja Toomas Rähn ütles, et on endiselt selle plaani vastu, kuid tunnustas samas linnajuhte, sest reformiplaan on muutunud varasemast paremaks.


«See, et kooli asutamise tähtaeg on edasi lükatud, muudab idee oluliselt paremaks,» lausus Rähn. Tema hinnangul annab see võimaluse, et koolihoone saab õigeks ajaks valmis ning jõutakse piisavalt tegelda ka kooli sisuga.

«Vaatasin alles hiljuti uue õppekava põhjalikult üle ja näiteks matemaatika osas vajavad õpetajad kindlasti koolitust,» sõnas ta. «2012. aasta on uue kooli loomiseks palju reaalsem tähtaeg.»

Samas kinnitas Rähn, et on endiselt linna ja haridusministeerium ühise idee vastane. «Olen veendunud, et Viljandis oleks parem kaks gümnaasiumi,» ütles ta. «Küll ka sellest ainsast gümnaasiumist lõpuks hea kool saab, aga usun, et oleks paremaid variante.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles