Edelaraudtee teeb talgupäeval hinnaalandust

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Edelaraudtee rongid sõidutavad «Teeme ära!» talgupäeval inimesi poole hinnaga.



«Häid algatusi tuleb toetada ning talgute mõte ongi see, et osalemine sõltuks võimalikult vähe igaühe rahakoti paksusest,» kõneles Edelaraudtee reisijateveo juht Margus Kehva. Tema sõnul katavad rongiliinid kõiki tähtsamaid linnadevahelisi ühendusi

«Raudteepeatuste lähiümbruses on registreeritud mitukümmend talgupaika,» lisas Kehva. «Ka raudteerahvas ise kavatseb talgutest osa võtta.»

Sõidusoodustus arvutatakse pileti täishinna sellelt osalt, mis ületab 10 krooni. Kuni kümnekroonise täishinnaga piletitele ning sõidule kiirrongi esimeses klassis talgupäeva soodustus ei kehti, muudes rongides kehtib talgupäeva soodustus kõigile soovijaile.

Edelaraudtee veab inimesi diiselrongidega Tallinna-Türi-Viljandi, Tallinna-Pärnu, Tallinna-Narva, Tallinna-Tartu, Tartu-Orava ning 1. jaanuarist taas ka Tartu-Valga liinil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles