Õpilased avastasid tantsumaailma

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsuprojektis täiendasid õpilaste liikumist valgus- ja heliefektid.
Tantsuprojektis täiendasid õpilaste liikumist valgus- ja heliefektid. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi Paalalinna gümnaasiumi neiud said eile kehalise kasvatuse tunni ajal kaasa lüüa tantsunädala projektis «Mõtlevad tantsijad».


Omapäraseks ettevõtmiseks kogunesid üheteistkümnenda klassi tüdrukud Viljandi muusikakooli orkestrimajja, kus oli võimalik liikumise juurde sättida prožektorivalgust ja muusikat.



Neide juhendasid Viljandi kultuuriakadeemia tudengid. Nende näpunäidete järgi tegid õpilased mitmesuguseid kompositsiooni- ja loovülesandeid. Samal ajal said neli tüdrukut kätt proovida liikumisele valgus- ja heliefekte luues.



Tunni edenedes proovisid neiud kultuuriakadeemia vilistlase Ele Viskuse juhendamisel kokku panna ühe tantsuetenduse ning vaatasid lõpuks oma juhendajate esinemist.



«Mõtlevad tantsijad» on üks osa praegu Viljandis käivast tantsunädalast. Neljapäeval tegid samasuguse tunni läbi Valuoja põhikooli noored ja 29. aprillil ootab õppus ees Kitzbergi gümnaasiumi õpilasi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles