Algab järvejooksu ja kepikõnni sari

, klubi Joosu juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Neljapäeval alustab tervisespordiklubi Joosu 15. järvejooksu ja 5. kepikõnni sarja.


Ümber Viljandi järve jooksude sari koosneb kuuest ligi 12,5 kilomeetri pikkusest etapist terviserajal. Nagu eelmistelgi aastatel, on stardiaja valik vaba: startida võib kella 17—19 tennisemaja juurest. Taas pakume võimalust kaasa lüüa ka kepikõndijatele, nende stardiaeg on kella 17—18.



Iga sarjast osavõtja saab 10 krooni maksva kaardi, millele kantakse kõik tema jooksud, sealhulgas distantsi läbimise aeg. Sügisel selgitatakse välja kiireim jooksja, keda autasustatakse Elmar Ardma nimelise karikaga. Kiireima selgitamiseks liidetakse kokku neli paremat etapiaega. Osavõtjate vahel, kelle jooksukaar­dil on märge vähemalt neljast jooksust või kepikõnnist osavõtmise kohta, loositakse sügisel välja spordivarustust.



Üritus leiab aset 22. aprillil, 13. mail, 17. juunil, 15. juulil, 12. augustil ja 9. septembril. Jooksu algus ja lõpp on järveäärse tennisemaja juures, kus saab ka ümber riietuda ja pesta. Riietusruum suletakse kell 20.



Ootame kõiki tervisespordisõpru juba homme õhtul tiirule ümber Viljandi järve. Ühtlasi on see hea võimalus rada proovida neile, kes kavatsevad 1. mail startida 81. suurjooksul ümber Viljandi järve.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles