Taipoksijad võitlesid visalt Spartas

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keith Orasmäe (punases särgis) suutis tallinlase Andre Hinsalu nokauteerida tehnilise nokaudiga esimeses raundis. Pilt on tehtud Viljandi haridusmessil.
Keith Orasmäe (punases särgis) suutis tallinlase Andre Hinsalu nokauteerida tehnilise nokaudiga esimeses raundis. Pilt on tehtud Viljandi haridusmessil. Foto: Elmo Riig / Sakala

Laupäeval Tallinnas klubi Sparta võistlusareenil peetud amatööride võistlusel tegid edukalt kaasa viis Viljandi JJ-Street Fight Clubi taipoksijat.



«Võistlused õnnestusid hästi, suutsime realiseerida oma võimed maksimumi lähedaselt,» lausus JJ-Street Fight Clubi juhataja Arti Martin. «Omandatud kogemuste najal on hea edasi liikuda, teame nüüd paremini oma nõrku kohti,» lisas klubi juht.

Viiest klubi Viljandi treeningugrupis harjutavast sportlasest teenisid Tallinna taipoksi klubi korraldatud üritusel võidu kaks: Keith Orasmäe ja Raiko Vokk. Mõlemale oli see esimene võistlus.

Viljandimaalastest esimesena ringi astunud Keith Orasmäe suutis tallinlase Andre Hinsalu nokauteerida tehnilise nokaudiga juba esimeses raundis. Raiko Vokk domineeris oma vastase üle igas raundis, teenides puhaste löökide najal kohtunike otsusega 3:0 võidu.

Nii nagu Orasmäe ja Vokk, tegi Tallinnas oma esimese võistluse ka Elvis Rannak. Tema pidi kolmeraundises võistluses tunnistama vastase 2:1 paremust.

JJ-Street Fight Clubi Viljandi treener Lauri Liiv lubas enne oma matši, et kaotusega ta areenilt ei lahku. Kõik viis senist kohtumist võitnud Liiv ei kaotanud ega ka võitnud, vaid lahkus ringist viigiga.

Viigiga lõpetas ka Marko Kivisild, kelle vastane oli Tarvastu poksija Eigo Grüner. Kahe Viljandimaa mehe matši otsustasid kohtunikud lõpetada viigiseisuga.

JJ-Street Fight Club juhataja Arti Martini selgitust mööda tegutseb klubis kolm treeningurühma, kaks neist Tallinnas ja üks Viljandis. «Mul on hea meel, et Viljandis on väga tublid poisid, kellest võivad kujuneda Eesti tasemel tuntud tegijad,» lausus Martin.

Järgmiseks, maikuus peetavaks võistluseks on treenerite duo Filipp Vinograd ja Lauri Liiv Viljandi poistele välja mõelnud uue võistlusstrateegia. «Loodame, et kõik viis poissi sõidavad siis Viljandisse võitudega tagasi,» ütles Martin lootusrikkalt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles