Metallikrattidel on kibe tööaeg

Hans Väre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Nädalavahetusel tuli politseile teateid mitmest metallivarguse juhtumist ning mundrikandjatel õnnestus kaks kahtlustatavat ka kätte saada.

Ajavahemikul aprillikuu algusest 17. aprillini on Paistu vallas Lolu külas sisse murtud taluhoonetesse ja varastatud metallahje, traktoriosi, malmist boilerialus ja pann.

Läinud reedel teatati, et Suure-Jaani vallas Vastemõisa külas on sisse murtud garaaži ja varastatud ilma ratasteta mopeed Riga ning rattadetaile.

Samal õhtupoolikul viidi Suure-Jaani vallas Kärevere külas talu garaažist ära mootorsaag Husqvarna ja mootorsaag Stihl. Kahju 19 500 krooni.

Laupäeval kutsuti politseinikud Kolga-Jaani valda Taganurga külla, kus oli sisse murtud sigalasse. Kohapeal peeti kinni sõiduauto BMW, mille järelkärule oli laotud metalli. Kaks auto juures olnud isikut on kindlaks tehtud.

Pühapäeval teatati, et Halliste vallas Mulgi külas on sisse murtud eramusse ning varastatud neli sõiduauto VAZ velge, autoosi, kaks metallkäru, muruniiduk, elektripliit ja kaks õmblusmasinat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles