Kaare kool leidis oma talendid

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Publik valis oma lemmikuks Rando, kes mängis oskuslikult suupilli.
Publik valis oma lemmikuks Rando, kes mängis oskuslikult suupilli. Foto: Erakogu

Viljandi Kaare koolis otsiti kultuuriakadeemia tudengite abiga talente ning iga otsingus kaasalöönu leidis endas üles mõne erilise ande.


Kaare kooli huvijuhi Moonika Kungla sõnul sai projekt «Talent 2010» alguse veebruaris, kui koolis asusid Külli Salumäe eestvedamisel tegutsema Viljandi kultuuriakadeemia huvijuhi - loovtegevuse õpetaja esimese kursuse üliõpilased.



Igas klassis hakkas talente otsima kaks või kolm üliõpilast. Nende abiga valmistati ette huvitavad kavad, mis toodi lavale teisipäevasel üritusel «Talent 2010».



Suurel show’l näitasid lapsed tantsu-, laulu-, joonistamis- ja pillimänguoskust, viskasid saltosid ja ronisid kõrgustes.



Kaare kooli talendiks krooniti toimetulekuklassis õppiv Stiiven, kelle lauluhääl võitis žürii poolehoiu. Publik valis oma lemmikuks toimetulekuklassis õppiva Rando, kes mängis oskuslikult suupilli, ilma et ta seda kuskil õppinud oleks.



Moonika Kungla hinnangul oli tegu toreda koostööprojektiga, kus üliõpilased said kogemuse võrra rikkamaks ning lapsed leidsid endale head ja eeskujulikud sõbrad pikaks ajaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles