Haridusmess tõi koolid kokku

Tea Raidsalu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Sel nädalal toimus Viljandi spordihoones traditsiooniline haridusmess, mis tõi kokku üle kolmekümne kooli ja organisatsiooni üle Eesti.


Tänavune haridusmess keskendus eelkõige noorteühenduste tegemistele. End oli tutvustamas näiteks sihtasutus Archimedes, Viljandimaa noortekeskus koos oma tehnikaringi ja noorteprojektiga Mikromulk ning tänavatantsukool JJ Street.

Suures finaalvõistluses selgus maakondliku võistluse «Oskaja» kolm paremat: Suure-Jaani gümnaasium, maagümnaasium ja Kalmetu põhikool.

Viljandi linnavalitsus ja -volikogu kutsusid huvilisi avalikule arutelule teemal «Viljandisse üks gümnaasium», et selgitada riigigümnaasiumi loomise põhimõtteid.

Oma kavadega astusid üles Abja ja Karksi-Nuia muusikakooli õpilased. Viljandimaa noortekeskuse hõlma all tegutseva projekti «Mikromulk» noored näitavad tõukerattatrikke. JJ Street Fight Club noormehed demonstreerisid tai poksi võtteid ning esinesid JJ-Street tantsijad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles