Teabekeskus kutsub osalema veebiviktoriinis

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Internet

Europe Direct Viljandimaa teabekeskus korraldab Euroopa päeva puhul veebipõhise viktoriini, milles saab osaleda 30. aprillini.



Viljandi maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna peaspetsialisti Katrin Reimo sõnul on teemakohane viktoriin peamiselt valikvastustega ning selles on küsimusi Euroopa Liidu kui institutsiooni, selle ajaloo ja sümbolite kohta.

«Näiteks tahame vastajatelt teada, mitu riiki 27-st Euroopa Liidu liikmesriigist on kasutusele võtnud euro või millise Euroopa Liidu liikmesriigi pindala on suurim ja millise oma väikseim,» ütles Katrin Reimo. «Küsimused ei ole keerulised ja vastuseid nendele leiab huviline Euroopa Liidu portaalist europa.eu.»

Õigesti vastanute vahel loosivad korraldajad välja Euroopa Liidu sümbolitega meeneid. Loosimine leiab aset 7. mail kell 14 Europe Direct Viljandimaa teabekeskuses.

Euroopa Liidu teemalise viktoriini leiab Viljandi maavalitsuse veebilehelt.

Euroopa päeva tähistamiseks kuulutab teabekeskus välja ka joonistusvõistluse I-IX klassi õpilastele teemal «Vaesuse ja sotsiaalse tõrjutuse Euroopa aasta».

Joonistusvõistluse kohta saab lähemat teavet samuti Viljandi maavalitsuse veebilehelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles