Lõhkuja laastas sportlaste silda

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spordiklubi Sõlg eestvedaja Leho Estorn näitas, et üle Raudna jõe viiva silla metallkonstruktsiooni küljest on ära tõmmatud suur hulk laudu.
Spordiklubi Sõlg eestvedaja Leho Estorn näitas, et üle Raudna jõe viiva silla metallkonstruktsiooni küljest on ära tõmmatud suur hulk laudu. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Jaanuaris suusatajate tarvis valminud sild Raudna jõel seisab nüüd lõhutuna, sest nädala algul käis keegi selle laudu lahti kiskumas.


Raudna kooli ja Päri küla vahel üle jõe viiv sild rajati mittetulundusühingu Spordiklubi Sõlg eestvedamisel. Ühingu liige, Päri spordihoone juhataja Leho Estorn ütles, et sillalõhkumise süüd ei saa ajada üleujutuse kaela, sest vesi ei ulatunud lõhutud kohani.



Sillani pääsemiseks on tarvis kalamehekummikuid või paati, seega ei saanud kuritööd ette võtta juhuslik mööduja.



«See inimene pidi teadlikult sinna lõhkuma minema, asjaga on vaeva nähtud,» nentis Estorn. «Silla külge kruvitud lauad on lahti kangutatud ja vette visatud. Osa laudu saime allavoolu kätte.»



Sild oli korras pühapäeva õhtul, kuid esmaspäeva õhtul oli see juba rüüstatud.



Silla ehitamiseks sai Spordiklubi Sõlg 25 000 krooni toetust Ettevõtluse Arendamise sihtasutuse kaudu kohaliku omaalgatuse programmist. Toetuse eesmärk on kohalik areng ja piirkondade konkurentsivõime kasv kohalike elanike initsiatiivi, kogukonna kaasamise ja koostöö tugevdamise kaudu.



Kelle kulu ja kirjadega rajatis taas korda tehakse, ei osanud Leho Estorn esialgu öelda.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles