Meeste turniiril läheneb lõppvaatus

Sakala
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandimaa meeste võrkpalli meistrivõistlused on jõudnud otsustavate mängudeni. Neljast poolfinalistist kolm on selgunud ning viimase vakantse koha eest peavad täna otsustava lahingu Spordikool ja Veteranid.


Spordikooli ja Veteranide teine veerandfinaalkohtumine algab kell 19.45 Viljandi spordihoones. Seeria esimeses mängus oli 3:0 tulemusega edukam Spordikool.


Turniiri juhendi kohaselt vajab avamängu kaotanud Veteranid täna edasipääsuks kolme järjestikust geimivõitu, misjärel peetakse parema selgitamiseks otsustav ehk kuldne geim.



Tänase veerandfinaalpaari võitja läheb eelseisvas poolfinaalis vastamisi põhiturniiri teisena lõpetanud meeskonnaga Suur Vend. Teises poolfinaalis kohtuvad põhiturniiri võitnud Viljandi Spartak ja Tarvastu.



Põhiturniiri kaks paremat tagasid endale otsepääsu poolfinaali. Viiendana lõpetanud Tarvastu ja neljandaks tulnud Kõpu veerandfinaali lahing sai lahenduse möödunud nädalal. Edukamaks osutus Tarvastu, kes kahes play-off-mängus oli geimidega 3:1 ja 3:2 konkurendist üle.



Oktoobris seitsme meeskonna osavõtul alanud meistrivõistluste põhiturniiril selgitati paremusjärjestus kaheringilises turniirisüsteemis.



Viljandi Spartak korjas parimana tosinast kohtumisest kümme võitu. Teise koha teeninud meeskond Suur Vend ja kolmandaks jäänud Spordikool kogusid mõlemad üheksa võitu ja kolm kaotust, ent parem geimide vahe andis kõrgema koha Suurele Vennale. Kolmandana lõpetanud Spordikooli järele reastusid Kõpu, Tarvastu, Veteranid ja Suure-Jaani.



Maakonna meeste võrkpalliturniiri peakohtuniku Sven Jakobsoni sõnul on plaanis poolfinaalidega algust teha tuleval nädalal, ent täpne mängude aeg on veel esindajatega kooskõlastamisel.



Poolfinaalpaaride võitjad selguvad kahe mängu kokkuvõttes ning võrdsete geimide korral saab nendeski otsustavaks «kuldne geim».



«Finaalmängud on kavandatud 24. aprilliks Viljandi spordihoonesse,» lisas Sven Jakobson. «Esimese ja teise ning kolmanda ja neljanda koha selgitamiseks peetakse üks mäng.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles