Fotovõistlusele oodatakse huvitavaid taaskasutuse lahendusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Keskkonnaamet kuulutas välja leidlike taaskasutusideede võistluse, millele on oodatud fotod põnevalt teostatud lahendustest, kuidas seisma jäänud asja uuesti kasutusele võtta.

«Leidlik taaskasutus» ootab fotosid e-posti aadressil konkurss@keskkonnaamet.ee 8. novembriks. Konkursist võivad osa võtta kõik soovijad ning parimaid premeeritakse noorte tunnustatud loodusfotograafide piltide ning seinakelladega.

Kõiki tähtajaks laekunud töid hinnates arvestab žürii nii põnevat ideed kui huvitavat teostust. Töid on võimalik näha keskkonnaameti kodulehel ning igaüks saab oma lemmikule hääle anda ameti Facebooki lehel.

Tänavu peetakse üle-euroopalist jäätmetekke vähendamise nädalat 16.—24. novembrini. Nädal pöörab tähelepanu säästlikule tarbimisele ning võitleb prügitekke vastu, et säästa keskkonda. Väljakuulutatud võistlus on üks osa keskkonnaameti teavituskampaaniast, mis keskendub jäätmetekke vähendamise võimaluste tutvustamisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles