Uus hoone pitsitab mobiililevi

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puudulikku mobiililevi Viljandi ühisgümnaasiumi fuajee lähedal uurivad (vasakult) ajakirjanikud Aivar Aotäht ja Ketlin Beljaev, õpilane Rita Puhu, ajakirjanik Margus Haav ja direktor Ülle Luisk.
Puudulikku mobiililevi Viljandi ühisgümnaasiumi fuajee lähedal uurivad (vasakult) ajakirjanikud Aivar Aotäht ja Ketlin Beljaev, õpilane Rita Puhu, ajakirjanik Margus Haav ja direktor Ülle Luisk. Foto: Marko Saarm / Sakala

Tänapäeva uusehitistele omaselt on mobiilileviga niru seis Viljandi ühisgümnaasiumi uues majas. Klassikaline vana taskutelefon toimib seal nutifonist siiski paremini.

Kool ise ajakirjandust olukorda kajastama ei kutsunud, kuid oli lahkelt nõus kipakast levist rääkima. Direktor Ülle Luisk ütleb, et vanas koolihoones töötavad mobiiltelefonid hästi ning ka uue maja ülemisel korrusel saab hakkama. Hoopis kehvemad on lood selle alumisel korrusel, kus on fuajee, rõivistu ning õppeklasside kõrval ka teine õpetajatetuba, raamatukogu ja köök.

Sakala otsustab korraldada väikese eksperimendi. Haarame kampa neli telefoni, milles on kolme operaatori SIM-kaardid. Direktor juhatab meid fuajeest pisut edasi ja trepist alla kohta, kus on tema hinnangul üks kehvema leviga koht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles