Paljudes Viljandi töökodades napib autolukkseppi

Karl-Eduard Salumäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile esimest päeva avatud Järve Auto Viljandi remonditöökoja omanik Magnus Kallikormi hinnangul tuleb vee peal püsimiseks töötajale head motivatsiooni ning klientidele kvaliteetset teenust pakkuda.
Eile esimest päeva avatud Järve Auto Viljandi remonditöökoja omanik Magnus Kallikormi hinnangul tuleb vee peal püsimiseks töötajale head motivatsiooni ning klientidele kvaliteetset teenust pakkuda. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandis tegutseb küll umbes paarkümmend autoremonditöökoda, kuid teadjate sõnul õnnestub vähemalt neil, kes kvaliteetset teenust pakuvad, konkurentsis püsida. Paraku pole vajalike oskustega inimesi tihtipeale võtta.

Eile esimest päeva avatud olnud Järve Auto Viljandi töökojas on praegu tööl kaks autoparandajat. Ettevõtte omaniku Magnus Kallikormi sõnul otsitakse juurde ühte palgalist.

Kallikormi sõnul pakub korralikult valgustatud, soe ja käepäraselt sisustatud töökoda autoremondilukksepale märksa rohkem huvi kui külm ja pime garaažiboks ning seetõttu pandi äri sisse seades töökeskkonnale rõhku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles