Täiskasvanud saavad arvutiõpet ja rahatarkust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: andras.ee


11.—18. oktoobrini kestab täiskasvanud õppija nädal «Õige aeg on õppida»
 

Sel puhul on Viljandi linnaraamatukogus kahel päeval tasuta arvutikoolitused.

Koolitus algajatele leiab aset 16. oktoobril raamatukogu internetipunktis, kuhu oodatakse soovijaid arvutiga esmatutvust tegema või ununenud teadmisi värskendama.

17. oktoobril tutvustatakse ID-kaardi kasutamise võimalusi elektroonilises keskkonnas. Osalejatel palume kaasa võtta ID-kaart koos PIN-koodidega.

Koolitused algavad kell 17 ja kestavad 60 minutit.

Osalemiseks palutakse varem registreeruda, sest arvutikohtade arv internetipunktis on piiratud. Registreerida ning lisainfot koolituse kohta saab raamatukogu esimese korruse infoletis või telefonil 433 8660.

Koostöös finantsinspektsiooni ja Eesti pangaliiduga korraldatakse koolitused «Õige aeg õppida rahatarkust», millel räägitakse rahaasjadest neutraalselt ja reklaamivabalt. Antakse praktilisi näpunäiteid, miks ja kuidas oma rahaasju planeerida, kuidas leida raha suurema ostu jaoks, kuidas võrrelda eri laenupakkumisi ning kuidas ennetada rahalisi raskusi.

Viljandimaal on koolitused järgmistes kohtades: 14.oktoobril kell 16 Viljandi muuseumis, 15. oktoobril kell 17 Vana-Võidus Viljandi ühendatud kutsekeskkoolis, 21. oktoobril kell 18 Männiku metsatalus, 23. oktoobril kell 14 Olustvere teenindus- ja maamajanduskoolis ning 29. oktoobril kell 11 Viljandi täiskasvanute gümnaasiumis Kesk-Kaare tänav 17.

Täiskasvanud õppija nädal on aeg, mil võiksime üle vaadata oma senise teekonna, küsida endalt, kas ma õpin, mida ja kuidas ma õpin ning mismoodi saan oma tarkust igapäevaelus kasutada.

TÕN lõpeb 18. oktoobril täiskasvanuhariduse foorumiga Tallinnas hotellis Euroopa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles