Sotsiaaldemokraatide Viljandimaa piirkonda juhib Randel Länts

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sotsiaaldemokraatliku erakonna Viljandimaa piirkonna üldkogu valis teisipäeval oma esimeheks Randel Läntsi
Sotsiaaldemokraatliku erakonna Viljandimaa piirkonna üldkogu valis teisipäeval oma esimeheks Randel Läntsi Foto: Elmo Riig / Sakala

Sotsiaaldemokraatliku erakonna Viljandimaa piirkonna üldkogu valis teisipäeval oma esimeheks Randel Läntsi ning arutas poliitilist olukorda ja valmistumist riigikogu valimisteks.


«Viljandimaa sotsiaaldemokraadid tervitavad sotsiaaldemokraatide ja rahvaliitlaste ühinemist,» ütles Randel Länts. Tema sõnul on piirkonna Rahvaliidu poliitikute puhul tegu tublide ja võimekate inimestega, kes ajavad südamega kohalikku asja.

Üldkogul oli kõne all ka lähenevad parlamendivalimised. «Oleme valmis tugevaks tööks. Piltlikult öeldes on meie ees kündmata põld, nüüd tuleb ader võtta ja vagu lahti ajada,» sõnas Länts.

Erakonna Viljandimaa piirkonna juhatusse valiti veel Noorte Sotsiaaldemokraatide president Heiki Järveveer ning ettevõtjad Tormis Otsma ja Andres Nuut.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles