Vastne lasketiir säästab jalavaeva

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avapaugud tulistasid tiirus kaitseminister Urmas Reinsalu, Kaitseliidu ülem brigaadikindral Meelis Kiili ja Sakala maleva pealik Kalle Köhler ning juhatuse liige Helir-Valdor Seeder. Oma täpsuse panid proovile ka maleva parimad laskjad.
Avapaugud tulistasid tiirus kaitseminister Urmas Reinsalu, Kaitseliidu ülem brigaadikindral Meelis Kiili ja Sakala maleva pealik Kalle Köhler ning juhatuse liige Helir-Valdor Seeder. Oma täpsuse panid proovile ka maleva parimad laskjad. Foto: Marko Saarm / Sakala

Eile avati Tarvastu vallas Mõnnaste külas Väluste lasketiir, mis on esimene tänapäeva nõuetele vastav välilasketiir Eesti Kaitseliidus.

Kaitseliidu Sakala maleva pealiku Kalle Köhleri sõnutsi saab nüüd laskmisi korraldada efektiivsemalt ja kiiremini, sest tulemusi võib silmata laskepaigas olevalt monitorilt ning ennast kohe korrigeerida. Seega jääb ära ka vajadus sihtmärgi ja laskmispaiga vahel kõndida. «Ükski õppelaskmine sooritamata ei jää, lahinglaskmised Välustes siiski lubatud ei ole,» sõnas Köhler.

Endine Vene armee polügoon

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles