Kinnistu müük heidab raele varju

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Detailplaneeringus on Lossi tänav 31a kinnistust ligi pool märgitud servituudi vajadusega alana, sest see on ainus tee, mida mööda pääseb oma õuele mitu samas kvartalis tegutsevat ettevõtet.
Detailplaneeringus on Lossi tänav 31a kinnistust ligi pool märgitud servituudi vajadusega alana, sest see on ainus tee, mida mööda pääseb oma õuele mitu samas kvartalis tegutsevat ettevõtet. Foto: detailplaneering

Viljandi linn müüs mullu vanalinnas parkla ja läbisõiduteena kasutatava kinnistu eraomanikule, ilma et oleks määranud, millistel tingimustel naabrid seal edaspidi liikuda saavad. Nüüd on tüli majas ja suure tõenäosusega tuleb rael asuda end kohtus kaitsma.

Olgugi et aadressi Lossi tänav 31a kandev krunt on registris kirjas ärimaana, pole vähemalt viimased sada aastat seal keegi märkimisväärset ettevõtlust arendanud. Nõukogude ajal seisid maatüki servas kaks kioskit, millest ühes müüdi ajalehti ning teises jäätist. Viimased paar kümnendit on koht olnud parkivate, aga ka naaberkruntidele suunduvate autode päralt.

Kümme aastat rahu

Märksõnad

Tagasi üles