Valijad võitlevad haisu ja isikliku pettumusega

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile alanud kohalike valimiste eelhääletusel võis mõnel hetkel valimiskabiinide juurde tekkida ka väike järjekord.
Eile alanud kohalike valimiste eelhääletusel võis mõnel hetkel valimiskabiinide juurde tekkida ka väike järjekord. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eile algas kohalike valimiste eelhääletus ning Viljandimaa valimisjaoskonnas oli pool tundi pärast avamist oma hääle andnud paarkümmend inimest, enamasti eakad.

Kell pool üks ootas Viljandi spordikooli džuudosaali ees sisse seatud valimisjaoskonnas oma järjekorda neli-viis inimest, kes kõnevadina ning jalgade sahistamisega täitsid terve ruumi. Tulijaid ootas kolm hääletuskabiini, sest rohkem neid sinna valimisjaoskonna esimehe Lii Susi sõnutsi ei mahtunud.

Küsimusele eelhääletuse aktiivsuse kohta vastas esimees, et poole tunniga oli oma hääle andnud 23 valijat. «Üllatavalt palju on olnud inimesi just Viljandist, vähem maakonnast. Lisaks on meil käinud tallinlasi ja tartlasi,» täheldas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles