Kesklinna haljasalad ootavad hooldajat

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Linnavalitsuse pakkumise jätkata Viljandis heakorra- ja haljastustöid võttis vastu üks senistest lepingupartneritest Floreas Viljandi. Teise hooldusfirmaga Kesklinna Pargid kokkulepet ei saavutatud.

Linnale haljastusteenust pakkuvate ettevõtete kolmeaastased lepingud lõpevad koos selle aastaga. Viljandi linnavalitsuse majandusameti juhataja Reevo Maidla ütles Sakalale, et kuna riigihangete seadus näeb ette võimalust lepinguid pikendada, otsustati seda kasutada ning ettepanek tehti mõlemale lepingupartnerile.

«Oli läbirääkimistega ja väljakuulutamiseta hanke menetlus,» selgitas Maidla. «Floreas Viljandiga jõuti pooli rahuldava tulemuseni ja linnavalitsus kinnitas sellel nädalal lepingu pikendamise. Kesklinna Pargid oma lepingu pikendamisest loobus ja seetõttu kuulutame välja uue hanke kesklinna hooldamiseks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles