Rivo Saaremäe teenis paarismängus kulla

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rivo Saaremäe
Rivo Saaremäe Foto: Elmo Riig / Sakala

Narvas peetud Eesti juunioride lauatennise meistrivõistlustel pälvis Rivo Saaremäe edukaima Viljandimaa esindajana meespaarismängus kuld- ja segapaarismängus hõbemedali. Individuaalturniiril saavutas kahe nädala eest kadettide tiitlivõistlustel üksikmängu teise kohaga lõpetanud noormees neljanda tulemuse.


Juunioride meespaarismängus oli Rivo Saaremäe jõu ja oskused ühendanud tallinlase Arno Kasemetsaga ning nad suutsid finaali kolmes setis üle mängida Narva noormehed Toomas Libene ja Venjamin Vassiljevi.



Viljandi lauatenniseklubi juhi Peeter Allikoja sõnul valmistasid Rivo Saaremäe ja Arno Kasemets omamoodi üllatuse, sest neile allajäänud tandem hõivas üksikmängu tiitlite jagamisel kaks kõrgemat positsiooni.



13 meespaari konkurentsis alustas tandem Saaremäe/Kasemets võistlust 3:0 võiduga narvalaste Andres Seli ja Artjom Hiisku üle ning alistas poolfinaalis 3:2 Dalius Kregzde ja Aleksandr Lušini, kes on samuti Narva Paemurru spordikooli õpilased.



Segapaarismängus oli Rivo Saaremäe paariline pärnulanna Gerle Valgenberg. Esimeses kohtumises võitsid nad 3:0 Mihkel Pae ja Kristel Treimanni, veerandfinaalis 3:1 Dalius Kregzde ja Marina Golikova ning poolfinaalis 3:2 Venjamin Vassiljevi ja Valeria Petrova. Kahjuks ei õnnestunud neil finaalis murda narvalaste Toomas Libene ja Olesja Ketško mängu ning neil tuli vastu võtta 0:3 kaotus.



Ka üksikmängudes osutus Rivo Saaremäe Viljandimaa noortest edukaimaks, teenides kolm võitu ja kaks kaotust.



Teistest Viljandimaa mängijatest olid Suure-Jaani spordiklubi Lehola 2005 liikmed Ott Šeffer 15., Sören Rothberg 18., Tanel Stren 22. ja Asser-Auris Kees 24.



Naisüksikmängus lõpetas Getter Põru Viljandi spordikoolist kokkuvõttes 15. kohaga.



Juunioride vanuseklassi kuuluvad 1992. aastal ja hiljem sündinud lauatennisemängijad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles