Meestel enam taganemisteed pole

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi resultatiivsemaks osutus Marko Koks(palliga).
Viljandi resultatiivsemaks osutus Marko Koks(palliga). Foto: Elmo Riig / Sakala

Laupäeval Arukülas Eesti käsipalli meistrivõistluste poolfinaali koha eest võitlust alustanud Viljandi meeskond kaotas napilt avamängu ning vajab nüüd sihilejõudmiseks korduskohtumise võitu.


Viljandi HC ja Aruküla närviliselt kulgenud vastasseis lõppes tulemusega 28:27.


«Kehvasti me ei mänginud, aga lõpp vajus ära,» nentis viljandlaste treener Lembit Nelke.



Sellest, et mäng oli mõlemale väga tähtis ning mehed katsetasid kohtunikke lubatud ja lubamatute nippidega, andis tunnistust õigusemõistjate määratud kollaste kaartide ja kaheminutiliste karistuste suur arv. Viljandi meeskonnale määrati kaheminutilist eemaldamist kaheksal ja vastastele seitsmel korral.



Mängu lõpuosas jäid viljandlased platsil koguni kolme mehega vähemusse.



Viljandi HC suurim väravaviskaja oli laupäeval Kristo Voika 11 tabamusega. Marko Koks sai kirja üheksa ja Ott Varik viis väravat. Ühe värava lisasid Taavi Kalvi ja Vitali Vorobjov.



Aruküla resultatiivseimana viskas Marko Slastinovski külalisvõistkonna väravasse 13 palli.



Viljandi HC ja Aruküla vahelise veerandfinaalseeria teine kohtumine leiab aset kolmapäeval kell 19 Viljandi spordihoones.



«Ega meil muud üle jää kui võidelda ja võidelda,» lausus Lembit Nelke.


Juhul kui Viljandi meeskonnal õnnestub homme mängude seis viigistada, jääb poolfinalisti selgitamine tulevale laupäevale. Siis on kodusaali eelis taas Aruküla meeskonnal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles