Võhma uuendab katlamaja ja soojatorustikku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võhma ELKO on käivitanud hanked linna soojatorustiku rekonstrueerimiseks ja katlamaja ümberehitamiseks.
Võhma ELKO on käivitanud hanked linna soojatorustiku rekonstrueerimiseks ja katlamaja ümberehitamiseks. Foto: Elmo Riig / Sakala

Võhma kommunaalettevõte, aktsiaselt Võhma ELKO on käivitanud hanked linna soojatorustiku rekonstrueerimiseks ning katlamaja ümberehitamiseks hakkpuiduküttele.


Katlamaja projekteerimise ja ümberehituse hanke käigus tuleb eelprojekti ja tehnilise kirjelduse alusel paigaldada kolmemegavatise võimsusega hakkpuidukatel, rajada 576-ruutmeetrine hakmehoidla ning 216-ruutmeetrine automaatladu koos transporditeega, kirjutab uudisteagentuur BNS.

Lisaks peab hanke võitja rajama juurdepääsuteed ja piirdeaiad, tegema kõik vajalikud automaatika-, seadistus- ja ühendustööd ning paigaldama ümber ja ühendama süsteemiga katlamajas oleva põlevkiviõlikatla.

Soojatrasside hankega tuleb projekteerida ja rekonstrueerida 477 meetrit eelisoleeritud soojatorustikku. Tööde lõppedes peab edukas pakkuja taastama haljasalad ja tänavakatted.

Mõlema hanke pakkumiste esitamise tähtaeg on 12. aprill. Pakkumised avatakse 14. aprillil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles