Viljandlastele said tiitlivõistlused läbi

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Saalihokimeeskond Viljandi Metall jõudis oma teisel hooajal Eesti meistrivõistluste teises liigas 20 meeskonna seast kaheksa parema hulka.
Saalihokimeeskond Viljandi Metall jõudis oma teisel hooajal Eesti meistrivõistluste teises liigas 20 meeskonna seast kaheksa parema hulka. Foto: Erakogu

Saalihokimeeskond Viljandi Metall jäi laupäeval Tallinnas Eesti meistrivõistluste teise liiga veerandfinaalis SEB-le 4:5 alla.


Viljandi Metalli meeskonna mängiva treeneri ja klubi eestvedaja Hannes Ilvese sõnul oli kohtumine tasavägine.



«Vastane oli tugev — minu teada pole ta paaril viimasel hooajal teises liigas kaotanud ainsatki kohtumist. Viigist ei jäänud aga palju puudu,» nentis ta.



Eelmisel hooajal Eesti tugevuselt kolmanda saalihokiliigaga liitunud Viljandi Metalli mängijad Hannes Ilves ja Jaak Veebel nimetasid sügisel tänavuse eesmärgina pääsu teise liiga kaheksa tugevama hulka ehk veerandfinaali ning lisasid, et hea õnne korral võiks heidelda ka esiliigasse pääsemise eest.



«Finaali pääs jääb ootama järgmist aastat,» lausus Ilves nüüd.



Eesti saalihoki teise liiga põhiturniiril oli 20 meeskonda jaotatud kahte gruppi ning mõlemast jätkasid veerandfinaalis neli paremat.



«Veidi enam õnne oma grupi turniiril oleks meid kergitanud neljandast kohast kõrgemale ja see oleks ehk veerandfinaaliks kergema vastase andnud,» arutles Ilves. «Need on aga mitte midagi maksvad oleksid.»



Põhiturniiri üheksast kohtumisest kogus Viljandi Metall kuus võitu ja kolm kaotust. Võrdsete tabelipunktide juures tuli tal omas grupis kolmas koht loovutada SK Nordicule, kellele ta novembris napilt alla jäi.



«Pole hullu. Olla 20 meeskonna seas kaheksa tugevama hulgas on teise hooaja kohta väga tubli tulemus,» võttis Hannes Ilves Viljandi Metalli meeskonna liigahooaja kokku.



Ehkki Eesti meistrivõistlused on siinsetele saalihokiharrastajatele lõppenud, osalevad nad sel hooajal veel mitmel turniiril. Meeskonna plaanidesse mahub ka osavõtt 8. aprillil Viljandis peetavast Vestmani karikavõistlusest.



«Kolmapäeval on suur klubi koosolek, kus teeme plaane järgmiseks aastaks,» rääkis Hannes Ilves.



Tema sõnul on hooaja jooksul klubi eri võistkondades, meeste, noorte ja naiste esinduses, aktiivseid mängijad olnud 45. «Mängijate põuda pole meil olnud.»

Tagasi üles