Põllumehed kogunevad reedel Olustverre

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seminari avaettekandega esineb põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder.
Seminari avaettekandega esineb põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Olustvere teenindus- ja maamajanduskool korraldab reedel, 26. märtsil Olustvere lossis seminari «Põllumees kui tippjuht».



Viiendat aastat aset leidva seminari peaeesmärk on pakkuda osalejatele kõrgetasemelist koolitust ning uusi visioone, mida tutvustavad mõjukad inimesed ja tunnustatud spetsialistid.

Olustvere teenindus- ja maamajanduskooli direktori Arnold Pastaku sõnul on nelja aastaga välja kujunenud väärikas traditsioon.

«Igal kevadel kogunevad Olustvere lossi Eesti põllumajanduses töötavad tippjuhid. Seminaril ei keskenduta ainult põllumajandusproblemaatikale, vaid arutletakse ka ühiskonnas ja majanduses üles kerkinud aktuaalsetel teemadel,» kõneles Pastak. «Keerulistel aegadel peavad sündima uued ideed, mis aitavad üheskoos raskusi ületada.»

Kooli direktori sõnul ongi seminar just selline koht, kus saavad kokku ideed ja inimesed, et ühiselt leida vastuseid kõige olulistemale küsimustele.

Seminari avaettekandega esineb põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder. Teised esinejad on Tartu ülikooli professor Urmas Varblane, advokaadibüroo Raidla Lejins & Norcous partner, vandeadvokaat Sven Papp, Eesti arengufondi arenguseire divisjoni ekspert Imre Mürk, Tartu ülikooli emeriitprofessor Marika Mikelsaar, Eesti meteoroloogia ja hüdroloogia instituudi arendusosakonna peaspetsialist Ain Kallis, Saaremaa piimatööstuse juhatuse esimees Andi Saagpakk, Otepää lihatööstuse EDGAR tegevjuht Maie Niit ja Eesti põllumajandustootjate keskliidu juhatuse esimees Üllas Hunt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles