Mari-Liis Graumann jäi EM-il napilt medalita

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval Poolas lõppenud alla 23-aastaste Euroopa rannavolle meistrivõistlustel saavutas Eesti parim naispaar Anna-Liisa Sutt ja Mari-Liis Graumann viienda koha, medalimängudest jäid nad välja napi 1:2 kaotusega.

Graumann/Sutt alagrupiturniiril võitu küll ei saanud, kuid et üks paar oli tulemata jäänud, pääsesid nad kahe kaotusega siiski edasi järgmisesse ringi 16 parema sekka. Seal võitsid nad kindlalt 2:0 Hispaania paari Barrio/Zamora.

Veerandfinaalis avanes eestlannadel hea võimalus pääseda medalimängudele, ent otsustavas geimis tuli neil tunnistada kreeklannade Ioannidou/Paraskeuaido 16:14 paremust.

Viljandist pärit Mari-Liis Graumann ja pärnulanna Anna-Liisa Sutt on tänavused Eesti rannavollemeistrid.

Meeste arvestuses kaitses Poolas Eesti au Pärnu paar Sten Esna ja Jaanus Nõmmsalu. Ka nemad jõudsid ühe võidu ja kahe kaotusega alagrupist 16 parema sekka, kuid pidid seal tunnistama venelaste Kulikovski/Verbovi kindlat üleolekut. Sama Vene paar krooniti hiljem ka Euroopa meistriteks.

Esna/Nõmmsalu leppisid kokkuvõttes üheksanda koha jagamisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles