Viljandi ratsutajad medalit ei saanud

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Takistussõitja Gunnar Klettenberg käis Soomes Ypäjäl rahvusvahelisel jõuproovil katsetamas oma nõrgemaid hobuseid ja seetõttu pjedestaalile ei pääsenud.

"Ühes sõidus sain neljanda ja kuuenda koha ning korra jäin veel neljandaks. Põhivõistlustes ma paremate hulka ei jõudnud," võttis Klettenberg oma nädalavahetuse tulemused kokku.

Seekord käis ta Soomes hobustega Eritron, Totar ja Favoritas. Kahe esimesega jäi ta rahule, kuid pidevalt takka üles löönud Favoritaselt oli ta oma sõnul rohkem lootnud. "Põhisõidus ajas ta kaks takistust maha ja seda on palju," lausus ta.

Samal võistlusel tegi hobusega Gviana kaasa ka teine Viljandimaa ratsutaja Ivo Ots. "Jäin ühes väiksemas sõidus kümnendaks, kuid et tegemist oli ikkagi suurte võistlustega, jään selle tulemusega rahule," ütles ta.

Võistlused Otsale paraku hästi ei lõppenud, sest raskes derbisõidus vigastas end tema hobune.

"Mul ainult üks hobune ongi ja nüüd tuleb mul paus sisse," nentis Ots.

Ta avaldas siiski lootust, et hobune paraneb juuli keskpaigaks, kui Riias peetakse maailma karikavõistluste etapp. Seal plaanivad võistelda nii Ots kui Klettenberg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles