Pank kutsub liituma annetuskeskkonnaga

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Integratsiooni sihtasutus

Swedbank ootab 15. aprillini uusi organisatsioone kandideerima annetuskeskkonda, mille vahendusel saavad mittetulundusorganisatsioonid oma projekte avalikkusele tutvustada ja eraisikud neile heategevuseks annetusi teha.


Kandideerida saavad kõik tugevad mittetulundusühingud ja sihtasutused, mille tegevuse eesmärk on algatada muutusi ühiskonnas laiemalt.

Väljavalitud organisatsioonid saavad võimaluse esitleda end ühe aasta jooksul Swedbanki annetuskeskkonna lehel, kus head inimesed võivad teha neile nii ühekordseid kui regulaarseid annetusi. Projekt peaks tegelema ühiskondlikult tähtsa teemaga ja pakkuma lahendusi. Organisatsioonil peab olema kindel tegevusplaan, rahaasjad korras ning läbipaistvad.

Eesti liikumispuudega inimeste liidu tegevjuhi Auli Lõokese sõnul on tegemist äärmiselt tänuväärse ettevõtmisega. «Meil õnnestus annetuskeskkonnaga liituda eelmise aasta juunis ning selle aja jooksul on annetusi laekunud koos Swedbanki panusega ligi 80 000 krooni,» rääkis ta.

Liikumispuudega inimeste liit on kogu raha suunanud heategevusprojekti, mille eesmärk on tuua Eestisse 4-12-aastaste liikumispuudega laste ravimiseks mõeldud kõnnirobot Pediatric Lokomat. «Kõnniroboti ostu on toonud nendele lastele lähemale ligi 240 head inimest, kes on projekti annetuskeskkonna kaudu toetanud,» lisas Auli Lõokese.

Tänaseks on Swedbanki annetuskeskkonna vahendusel annetatud 1,17 miljonit krooni, millele pank on omalt poolt lisanud 2 miljonit krooni.

Kogu kandideerimiseks vajalik informatsioon on üleval annetuskeskkonna lehel. Sealt leiab ka testi, mis annab esmase tagasiside organisatsiooni sobivuse kohta annetuskeskkonna tingimustele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles