Vanglajuht pälvib kõrge autasu

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Justiitsminister Märt Rask annab täna hea töö eest teeneteristi Viljandi Vangla direktorile Rein Tedrele.

Rein Tedrel täitub täna kümme aastat Viljandi Vangla direktori ametikohale asumisest ja ministeeriumi hinnangul on ta nende kümne aasta jooksul vanglat edukalt juhtinud.

Eelmisel aastal ehitati noortele mõeldud vangla ühte sektsiooni lukustatavad kambrid, mis lihtsustavad valvurite tööd ja muudavad vangla turvalisemaks. "See osa vanglast on nüüd juba vangla moodi," hindas Teder saavutatut.

Justiitsministeerium tõstis esile ka alko- ja narkovaba osakonna loomist. Seal saavad sõltuvuses noormehed spetsialistide abiga pahedest vabaneda. Samuti parandati direktori eestvõttel vanglatöötajate töötingimusi.

Rein Tedre sõnul kuulub vähemalt pool auhinnast vangla kollektiivile. "Sain teeneteristi eelkõige tänu tublidele töötajatele," lausus ta.

Lisaks Rein Tedrele annab minister täna Tallinna raekojas teeneteristi veel Murru Vangla vanemvalvur Roza Hanzing ja valvur Jaan Koitla, Ämari Vangla valvur Boriss Massalin, Tallinna Vangla järelevalveosakonna juhataja Aleksandr Voropajev ning Tartu Vangla direktori asetäitja vangistuse alal Jaan Luberg.

Vanglaametniku teeneterist on kõrgeim autasu, mis on ette nähtud vanglatöötajatele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles