Bändid astuvad võistlustulle

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: noorteband.ee

Taas algab Eesti vanim ja suurim noorte ansamblite võistlus «Noortebänd». Sellele saab registreeruda 28. märtsini ning parim noortebänd selgub mais.


«Osaleda on võimalik kõigil live-bändidel, kel ei ole kehtivat plaadistuslepingut ja kelle liikmete vanus ei ületa 26 eluaastat,» rääkis konkursi peakorraldaja Kadi Maarand. Oodatud on eri muusikastiilid: punk, reggae, rokk, folk ja muud. Peamine on see, et bändid teevad elavat muusikat.



««Noortebändil» on täitunud kümme aastat ja seega tuleb juubelit tähistada,» lisas peakorraldaja. «Hoolimata sellest, et paljud fondid on sel aastal meie toetamise osas eitavalt vastanud, tahame siiski korraldada eduka ja noori muusikuid innustava festivali.»



Konkursil osalemiseks tuleb saata registreerimisankeet ja ühe looga demosalvestis. Täpsed reeglid ja juhised on kirjas

kodulehel

.



Seejärel valib muusikutest, produtsentidest ja toetajatest koosnev žürii välja 28 ansamblit, kes pääsevad eelvoorudesse.



Viljandi eelvoor on 29. aprillil klubis Puhas Kuld ning peaesinejana astub seal üles Mimicry. Finaal on 13. mail Tallinnas Rock Cafés.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles