Viljandlannad jõudsid rahvaliiga finaali

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Silindia võrkpallinaiskond
Viljandi Silindia võrkpallinaiskond Foto: volley.ee

Võrkpalli rahvaliiga naiste A-tugevusgrupis tagasid koha finaalturniirile Tallinna Särtsakad, Audru, Viljandi Silindia ning Kunda Nordic Tsement.


Seitsme naiskonna vahelise põhiturniiri võitis Särtsakad, kellega sama arvu punkte kogus Audru. Kuigi ka omavahelise kohtumise võitis viiegeimilise lahingu järel Audru, sai tänu parimale üldisele geimide suhtele esikoha siiski Särtsakad. Audru kaotas omakorda 2:3 kolmandana lõpetanud Silindiale ning loovutas kaks geimi ka Kunda naiskonnale. Põhiturniiri neljanda koha sai Tallinna Sparta, järgnesid Kunda NT, Tõrva VK ja Maaülikool, kirjutab võrkpalliportaal volley.ee

Kui Särtsakad ja Audru pääsesid finaalturniirile otse, siis kaks ülejäänud pääset esineliku mängudele selgitati välja vahemängudes, kus olid vastamisi Silindia ja Tõrva VK ning Sparta ja Kunda NT. Silindia sai oma vastasest jagu kindlalt 3:0. Kunda alistas sama tulemusega Tallinna Sparta.

Neljast finalistist kolm pääsesid medalimängudele ka mullu, kui lõpetati järjestuses Silindia, Särtsakad (siis nime all Särtsakas TLÜ Tudeng) ja Audru.

Finaalturniir peetakse 17. aprillil Pärnu spordihallis. Paremate selgitamist alustatakse poolfinaalidega, kus Viljandi Silindia läheb vastamisi Audruga ning Särtsakad Kunda naiskonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles