Ühisgümnaasium tekitab vastuseisu

Tea Raidsalu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esmaspäeval maagümnaasiumis korraldatud näitehääletusel vastas enamik kohaletulnutest Viljandisse ühisgümnaasiumi loomisele eitavalt.
Esmaspäeval maagümnaasiumis korraldatud näitehääletusel vastas enamik kohaletulnutest Viljandisse ühisgümnaasiumi loomisele eitavalt. Foto: Elmo Riig / Sakala

Esmaspäeval Viljandi maagümnaasiumis haridusminister Tõnis Lukasele küsimusi esitanud õpilased ja õpetajad väljendasid Viljandisse ühisgümnaasiumi loomise plaani suhtes kõhklust.


Pärast ligi kahetunnist kohtumist haridusminister Tõnis Lukase ja Viljandi linnavolikogu esimehe Tarmo Loodusega korraldas Viljandi maagümnaasiumi õpilasomavalitsuse president Agnes Alas väikese küsitluse.

«Kes on ühisgümnaasiumi loomise poolt? Kes on vastu?» küsis Alas saalilt. Eitavalt vastas rohkem kui pool saalisistujatest.

Praegusi õpilasi paneb kõige rohkem muretsema see, millised õppesuunad on tulevases gümnaasiumis, mille alusel valitakse sinna pedagooge ja kas kõigile soovijatele jagub koolis kohti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles