Suislepa noormees läheb koos Malcolm Lincolniga Eurovisioonile

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanus Saago
Jaanus Saago Foto: TV3

Reedesel võistlusel «Eesti laul» võiduloo esitanud bändi Malcolm Lincoln taustalauljate gruppi Manpower4 kuulub ka saatest «Eesti otsib superstaari» finalistina tuntuks saanud Suislepa noormees Jaanus Saago.


Noormehed rääkisid, et lootsid neljandat või viiendat kohta, kuid võitu ei osanud nad oodata.

«Võib-olla selles meie edu peituski, et me polnud võitmise nimel pinges ja võtsime võistlust vabalt,» ütles Jaanus Saago.

Ta tundis varasemast ajast bändi solisti Robin Juhkentali. Superstaarisaate võtete ajal nende sõprus süvenes ning Juhkental kutsuski Saago endaga esinema. Lisaks neile laulavad kaasa Mick Pedaja, Andrei Ostoba, Kristjan Knight ja kitarristina Madis Kubu.

Malcolm Lincolni võiduloo «Siren» kohta ütles Saago, et ennustuste järgi võib see Oslos saada kõrge koha, kuid samamoodi võib ka täiega põruda.

Reedel oli «Sireni» peakonkurent Lenna Kuurmaa esitatud muinasjutuline «Rapunzel», mis teise võistlusvooru telefonihääletuses poistebändi loole alla vandus.

Malcolm Lincolni nimi pärineb aastatetagusest saatest «Kes tahab saada miljonäriks», kus üks võistleja pakkus kunagise president Abraham Lincolni eesnimeks Malcolm.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles