Karikavõit ehmatas noori mängijaid

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi spordikooli naiskond pälvis Eesti võrkpalli liidu karikavõistluste finaalturniiril säravaima autasu.
Viljandi spordikooli naiskond pälvis Eesti võrkpalli liidu karikavõistluste finaalturniiril säravaima autasu. Foto: Margus Keerutaja

Viljandi spordikooli naiskond saavutas märtsi esimesel nädalavahetusel peetud Eesti võrkpalli liidu U-16 vanuseklassi karikavõistluste finaalturniiril täiseduga esikoha.


Kaheksa võistkonna osavõtul Võrus aset leidnud turniiril alistasid viljandlannad kuus vastast maksimaalse 2:0 tulemusega, ainsana suutis neilt geimivõidu röövida teisena lõpetanud Saaremaa esindus.



Viljandi tütarlaste treener Merle Keerutaja ei salanud, et karikavõit oli meeldiv üllatus. Tema sõnul olid oma edust veidi ehmunud ka paari kuu eest Eesti karikavõistlused kolmanda kohaga lõpetanud tüdrukud.



Nagu Keerutaja ütles, on selle vanuseklassi võistkonna liider Kadri Siro, kes ka finaalturniiril suurepäraselt mängis. Samas kiitis treener tervet võistkonda tõhusa ja tubli tegutsemise eest.



«Võiduks on siiski tarvis kogu võistkonna pingutust,» lausus ta ning lisas: «Eelmise turniiriga võrreldes näitasid mängijad tublit arenguhüpet.»



Viljandi ja Saaremaa naiskonna järel lõpetas turniiri kolmandana Kohila esindus.



Finaalturniiri nelja parema mängija sekka valisid osalenud naiskondade treenerid Viljandist Kadri Siro.



U-16 vanuseklassi mõõduvõtul teevad kaasa 1995. aastal ja hiljem sündinud võrkpallurid. Selle grupi Eesti meistrid selguvad maikuu kolmandal nädalavahetusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles