Vähenenud käive viib Viljandist poeketi

Hans Väre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pikka aega Viljandis tegutsenud Expert paneb laupäeval uksed kinni ja müüjad koondatakse. Müügijuht Tarmo
Pahki sõnul pole siiski välistatud, et kui sobivad ruumid leitakse, tuleb ettevõte linna tagasi.
Pikka aega Viljandis tegutsenud Expert paneb laupäeval uksed kinni ja müüjad koondatakse. Müügijuht Tarmo Pahki sõnul pole siiski välistatud, et kui sobivad ruumid leitakse, tuleb ettevõte linna tagasi. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Viljandis Lossi tänaval tegutsev Expert on Viva Elektroonika järel juba teine tehnikakauplus, mis veidi rohkem kui aasta jooksul Viljandis uksed kinni paneb.


Experdi müügijuht Tarmo Pahk tõdes, et suhteliselt nurga taga ja tasulise parkimisega tänava ääres asuvale väiksevõitu poele otsiti paremaid ruume juba mõnda aega. Et neid ei leitud ja käive kriisi tõttu tublisti vähenes, osutus lihtsamaks kauplus sulgeda.



«Kaalusime igasuguseid variante, aga ei suutnud olukorda endale selles kohas kuidagi positiivseks mõelda,» tunnistas ta. «Mõlemad Viljandi poe töötajad koondatakse, kuid minu teada on nad endale juba uue koha leidnud.»



Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles