Lastefondi tugirühm kutsub koosolekule

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnajuhid ootavad kõiki vabatahtlikku tööd tegevaid inimesi 7. detsembril maagümnaasiumi (Carl Robert Jakobsoni tänav 42) saali tänuüritusele.
Linnajuhid ootavad kõiki vabatahtlikku tööd tegevaid inimesi 7. detsembril maagümnaasiumi (Carl Robert Jakobsoni tänav 42) saali tänuüritusele. Foto: Liis Saar

Eesti lastefond kutsub aktiivsus- ja tähelepanuhäire sümptomitega laste vanemaid ja õpetajaid  16. märtsil kell 17 algavale tugirühma koosolekule.


Tugirühmas osalemine on tasuta ning eelregistreerimiseta, rühm kohtub kord kuus Viljandi maagümnaasiumi Jakobsoni tänav 42 maja ruumis 120.

Lastefondi tugirühmas antakse nõuandeid, vahetatakse kogemusi ning leitakse lahendusi, kuidas kodu ja kooli koostöö last aitab. Seekordne teema on «Aktiivsus- ja tähelepanuhäire või kasvatamatus?».

Tugirühma tegevus kuulub Euroopa Liidu sotsiaalfondist rahastatava projekti «Tugistruktuurid hüperaktiivsetele lastele» kavva.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles