Mustla peatänaval jätkub töö kuu lõpul

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu on Mustla peatänav lume all, kuid kuu lõpuks peaksid seal taas askeldama remondimehed.
Praegu on Mustla peatänav lume all, kuid kuu lõpuks peaksid seal taas askeldama remondimehed. Foto: Elmo Riig / Sakala

Möödunud aastal Tarvastu vallas Mustla alevikus peatänava remonti alustanud ning selle külma ja lumerohke talve tõttu katkestanud teefirma loodab selle kuu lõpul mehed ja masinad uuesti tööle panna.


Aktsiaseltsi Teede REV-2 teedeehitusdivisjoni juht Heino Väli kinnitas, et firma plaanib töid alustada nii pea, kui ilmad lähevad soojemaks. «Ööpäevane keskmine temperatuur võiks siis olla üle nulli,» täpsustas ta.



Ehitamise alguseni teeb firma lepingupartner, osaühing Sakala Teed talihoolet ning nagu Väli ütles, veab vajaduse korral asula vahelt kitsamatest kohtadest lumevalle ära.



«Juhul kui Posti tänav muutub lume sulamise tõttu auklikuks, oleme valmis auke ja pehmeid kohti remontima,» kinnitas Väli.



Ehitustööde esimeses etapis on kavas drenaaži ja sademevete kanalisatsiooni, elektri- ja sidevõrgu, tänavavalgustuse ning vee- ja kanalisatsioonitorustiku rajamine. «Kuigi ootamatult külm talv on rikkunud meie esialgsed plaanid, loodame objektil ehitustööd lõpetada tähtajaks,» lausus Väli. Posti tänav peaks olema remonditud tänavu 29. oktoobriks.



Teedeehitusdivisjoni juht juhib tähelepanu sellele, et tööde ajal tohivad Posti tänaval liigelda  ainult kohalikud sõidukid. Kogu tänavat pole kavas sulgeda ja väljakaevatud lõikudelt läbipääsemiseks rajab ehitaja ajutised ümbersõidud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles