Korvpallurid tõid Tartust võidu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Kolmapäeval Tartus peetud Eesti meeste korvpallimeistrivõistluste teise liiga kohtumises võitis meeskond AP Mets 74:71 Tartu Terminaale.

Viljandi esindus alustas kohtumise esimest veerandit 19:16 eduga. Vastane viigistas poolaja lõpuks mängu, olles teisel veerandil 20:17 edukam. Tasavägiselt kulgenud kohtumise kolmanda kümneminutise perioodi võitsid napi, kolmepunktise paremusega 21:18 taas viljandlased ning kätte võidetud edu suutsid viljandlased säilitada viimasel veerandil, mis lahenes 17:17 viigiga.

AP Metsa meeskonna resultatiivseim oli taas Heiki Riives, kelle statistikasse kogunes 27 punkti ja 19 lauapalli, millest neli hankis ta rünnakul. Meeskonna liidri kõrval panustasid resultatiivsematena veel Taavi Randoja 17 ja Mikk Söödor kümne punktiga.

Korvpalliklubi AP Mets meeskond on meistrivõistluste teises liigas võitnud mõlemad peetud kohtumised, varem on meeskonnal kirjas 90:80 võit Valga Korvpallikooli üle.

Järgmise kohtumise peab AP Mets 19. oktoobril Viljandi spordihoones, kus kell 15 algavas mängus on tema vastane Eesti Maaülikool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles