Linnaelanik sõitleb võimuga

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lutsu tänavas elav Elle Toom toob esile tänavaremondist pihta hakanud probleemid. Näiteks sai tema sõnul trepp kannatada ning tema ise sellelt kukkudes viga.
Lutsu tänavas elav Elle Toom toob esile tänavaremondist pihta hakanud probleemid. Näiteks sai tema sõnul trepp kannatada ning tema ise sellelt kukkudes viga. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandlane Elle Toom, kes mullu murdis linnavalitsusega piike kodutänava remondi asjus, on nüüd uuel rünnakul ja süüdistab, et raad ei tee tema muredest väljagi.

Toom elab Lutsu tänav 4 majas, mille ees oli varem pisut enam kui meetri laiune mururiba, kuid mulluse tänavaremondi tõttu see kadus ja asemele laoti munakivid. Elanik lubas roheluse kaitsel seista kui emalõvi, kuid linn oli tugevam.

Nüüd teatas Toom, et remondi ajal tehti trepile kahju: see on varasemast väiksem, üks aste on lühem ja viltu. Oma väitel just seetõttu ta kevadel libedaga trepile astudes ka kukkus ning murdis käeluu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles