Sügislehtedele on silkama oodata kirevat seltskonda

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühapäeval Viljandis asetleidva 58. linnajooksu põhidistantsil on favoriit keenialane Ibrahim Mukunga, kes möödunud pühapäeval võitis Paide—Türi rahvajooksu.
Pühapäeval Viljandis asetleidva 58. linnajooksu põhidistantsil on favoriit keenialane Ibrahim Mukunga, kes möödunud pühapäeval võitis Paide—Türi rahvajooksu. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Tänavuse Viljandi linnajooksu põhidistantsil on favoriit ja peamine tempotegija Keenia mees Ibrahim Mukunga, kes võitis möödunud pühapäeval Paide—Türi rahvajooksu.

Sel pühapäeval teoks saava ürituse eri distantsidele oli end eile lõunaks kirja pannud 260 inimest, lõviosa neist osaleb 13,7-kilomeetrisel põhidistantsil.

Nagu ütles linnajooksu korraldava Viljandimaa spordiliidu juhatuse esimees Ilmar Kütt, on eelregistreerimine kulgenud ootuspäraselt ning eesseisvate päevade vältel osalejate nimekiri kindlasti veel kosub.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles